Mijn naam is Peggy en als echt zomerkindje (geboren in augustus) ben ik veel op en rondom het water bezig. Dit brengt mij ontspanning en adrenaline. Adrenaline als ik tijdens het wakeboarden in volle vaart over de schans ga of ontspanning als ik met mijn sup op relaxte manier de omgeving verken.

 

Ik heb bij verschillende werkgevers jongeren begeleid. Sommige jongeren vinden het moeilijk om te vertellen wat hun doelen zijn. Dit kan komen doordat ze (letterlijk) de woorden niet kunnen vinden, meer introvert dan extravert zijn of meer doeners dan een praters.

 

Ik krijg veel voldoening als ik in beweging ben: als het bruist. Op deze manier is Bruiswater ontstaan. Geen lange gesprekken aan tafel maar op actieve manier samen antwoorden vinden op (hulp)vragen. Dit kan door samen te boksen, wandelen of een andere vorm van lichaamsgerichte oefeningen. Ik probeer zoveel mogelijk aan te sluiten bij wat jij leuk vindt. Dit past bij mij als coach. Ik ben namelijk energiek, oplossingsgericht en positief ingesteld. Bruiswater is het jonge zusje van Waterkracht (de volwassentak van mijn coachpraktijk).

Scholing

Van origine ben ik geschoold als sociaal werker en docent. Toen ik me bezig ging houden met individuele begeleiding heb ik me verder gespecialiseerd door scholing tot:

  • MapsTell guide (MapsTell Benelux)
  • Drijfveren specialist (DISC Benelux)
  • DISC specialist (DISC Benelux)
  • Bokscoach (boksen als agogisch middel)
  • Jongerencoach (Sonnevelt Opleidingen)