Over mij als jongerencoach

BRUISWATER? Als een echt zomerkindje - geboren in augustus - ben ik veel op en rondom het water bezig. Water is mijn passie en ontspanning. Vol adrenaline met mijn wakeboard over de schans of als sup-instructeur op een ontspannen manier de omgeving laten zien. Mijn tweede passie is werken met mensen en bij voorkeur met jongeren. Ik ben nieuwsgierig, nuchter en mijn startpunt is een goede dosis positiviteit. Ik ben in mijn element als ik in beweging ben, bij voorkeur met anderen...Als het bruist

 

Achter BRUISWATER zit ik: Peggy

 

Ik heb een aantal jaren lesgegeven in het MBO onderwijs waar ik als PLUScoach veel jongeren heb mogen begeleiden. Ik ben van oorsprong sociaal werker (bachelor social work) en heb na mijn coachingsopleiding (Sonnevelt Opleidingen) uiteindelijk ook de stap genomen om mijn eigen bedrijf op te richten. Ik wilde namelijk meer vrijheid hebben in het coachen. De vrijheid om de omgeving te kiezen (weg uit het klaslokaal!) en werkvormen (bijvoorbeeld boksen als werkvorm).  

 

Wil jij met mij kennismaken om te horen of ik iets voor je kan betekenen? Neem contact op en ik bel je voor een kennismakingsgesprek.